Home 9 Health & Fitness – Novi Beograd

Health & Fitness – Novi Beograd

Tim vrhunskih stručnjaka iz zemlje i inostranstva donosi duh pozitivne energije i kompletnijeg medicinskog pristupa za sve vas koji ste u potrazi za rešavanjem vaših zdravstvenih tegoba i koji želite da učinite život lepšim i kvalitetnijim.

Pored dokazanih programa rehabilitacije, sa kiropraktikom, spinalnom dekompresijom, fizikalnom i kinezi terapijom, uvodimo i individualne funkcionalne treninge 1-1, individualna terapeutska istezanja celog tela, terapeutsku masažu, zdrav i izbalansiran režim ishrane prema potrebama (zdravstvenim, gubitak telesne mase ili samo želja za zdravom ishranom), kao i programe za manje grupe Pilatesa, Pilates Barra i Fizio Yoge.

Medicinski vođen nutricionistički program

Primarno pokrivanje individualnih programa ishrane kod osoba sa zdravstvenim problemima ili samo želja za dobro izbalansiranim programom zdrave ishrane i života.

WEST WATCHERS mesečni paketi i programi za skidanje telesne mase i oblikovanja tela, koji uključuju 2 specijalistička pregleda, kontrole svake nedelje, potrebnu laboratoriju na početku i na kraju, prilagođen program vežbanja i naravno kompletnu ishranu (svi obroci).

Ekipa West Medica, doktori, nuticionisti, fizioterapeuti i fitnes treneri o tome stalno vode računa.

Individualni treninzi

Individualni treninzi sa visoko edukovanim i vrhunskim trenerima. Program individualnih treninga vodi naš fitness trener – fizioterapeut.

Masaže rade iskusni strukovni terapeuti – maseri.

Streching – istezanje radi iskusan strukovni fizioterapeut.

Pilates & Yoga programi

Pilates & Yoga programipodrazumevaju časove Fizio Yoge, meditacije i potpune relaksacije, kao i časove u okviru programa „Trudna & nasmejana“.

Program Pilates Barre Ballerina

Program Pilates Barre Ballerina vratiće vas u kompletni balans i najbolju verziju vas – telo kao balerina, isprobaj, moguće je!

Radno vreme:  pon-pet: 08:00-20:00, vikendom 09:00-15:00
Uroša Martinovića 5
Jurija Gagarina 20p
Beograd 11000
011/409-2520
065/2582-100
westmedicnbg@gmail.com

Call Now Button