Kiropraktika tretmani

Rešenje za bol u leđima

NEOPERATIVNO LEČENJE

Tretmani kiropraktikom

Diskus hernija, išijas, lumbago, spondiloza…

Oslobodite se bola!

POPUST ZA PENZIONERE

20%

Diskus hernija, išijas, lumbago, spondiloza…

Neoperativni tretmani kiropraktikom

Brzo do poboljšanja

KONSULTACIJE

Razgovor sa lekarem specijalistom o problemima koji Vas muče.

PREGLED

Posle razgovora, fizijatar će obaviti detaljan pregled, pogledati medicinsku dokumentaciju ukoliko je imate i predložiti vrstu terapije.

TRETMAN

Tretman kiropraktora po preporukama fizijatra. Kiropraktika je mehanoprocedura i predstavlja ručno korigovanje položaja zglobova. Dokazano najefikasnija terapija u tretmanu diskus hernija lumbalnog i cervikalnog dela kičme.

Svedočanstva

Biljana Topić

atletičarka (troskok)

Kao vrhunski sportista moje telo je godinama svakodnevno izloženo naporima tako da je bolno stanje donjeg dela kičme nažalost postalo moja svakodnevnica. Dr Vlada mi je pomogao da se ti bolovi ublažavaju i da mogu da nastavim da se takmičim. Njegova pomoć je direktno uticala da preskočim normu za Olimpijske igre u Londonu i da postanem finalista Svetskog prvenstva u Koreji.

Vlado, hvala Vam na dolascima van radnog vremena jer za nas vikendi ne postoje tako da ste se vi nesebično prilagođavali mojim obavezama profesionalnog sportiste. (Molim ostale pacijente da ne čine isto 🙂 )

Stanica Antić

Imam 58 godina, nakon dugogodišnjih tekoba koje su počele u 22. godini, lumbalno, lečena sam medikamentozno i fizikalnim terapijama ali bez značajnijeg efekta. Kada je bolno stanje kulminiralo odlučila sam da se obratim kiropraktoru, proverenog renomea, Vladanu Jovićeviću B.Sc. Nakon pregleda snimka MR LS kičme, odredjene su mi terapije kiropraktike (kiropraktika tretmani), kombinovane fizikalnim. Već nakon prve terapije kiropraktike hodala sam samostalno. Nastavila sam sa terapijama i danas se osećam više nego dobro. Odlazim redovno na kontrole i povremeno na terapije kiropraktike radi održavanja.

Veselin Jevrosimović

Predsednik ComTrade

Pre tri godine na treningu sam povredio leđa u predelu pršljena L4-L5 (discus hernia). Povreda je bila takva da su mi svi prognozirali da najmanje 6 meseci neću moći da vežbam. Možda bi i bilo tako da nisam krenuo na terapiju kod B.Sc. Vladana Jovičevića, kiropraktora. Posle 7 dana već mi je bilo mnogo bolje dok sam 15-og dana vežbao najnormalnije kao da nikada nisam bio povređen

Dr Zoran Žikić

Oftamolog

Zbog prirode posla i čestih poslovnih putovanja automobilom, moja leđa su izložena naporu koji, vremenom, neminovno dodvodi do napetosti i bolova, uprkos rekreativnoj fizičkoj aktivnosti. Redovnim hiropraktičkim tretmanima u ordinaciji „Centar“ sam uspeo da predupredim potencijalne probleme sa kičmom, što mi u velikoj meri pomaže da se nosim sa izazovima koje sa sobom nosi ovaj tempo života.

Nastavite život bez bola!

Besplatni pregledi za CERVIKALNI SINDROM

Popust za penzionere 20%

Konsultacije, pregledi, tretmani

Lokacija i kontakt

Dom zdravlja WEST MEDIC
Bulevar Vojvode Putnika 30-34
Prahovska bb
Beograd
+381 11 3691 982
+381 11 2648 597
+381 65 2535 291
[email protected]

Radno vreme

Ponedeljak – Petak
8:00 h – 20:00 h

Subota:
10:00 h – 16:00 h

Nedelja:
10:00 h – 16:00 h

Copyright 2021 @ West Medic | Sva prava zadržana