Оdržana prva radionica „Get balanced!“

U četvrtak je održana prva radionica „Get balanced!“ u Beogradu. Nina Lazić, yoga master transformacione joge i integralne hathe, savetnik naturopatije, i Ričard Gardner, kiropraktičar i body balance expert, radili su zajedno sa učesnicima radionice na fizičkom i mentalnom telu. Cilj je bio da se opusti um uz vežbe disanja i asane i upoznaju čari kiropraktike koja momentalno oslobađa bola i omogućava ponovni protok energije.
Radionica je počela časom joge, koji je bio kombinacija joga terapije, vinyase i integralne hathe, kako bi se podigla energija i umirio um, kroz duboku relaksaciju i uvodom u meditaciju.

U svom delu radionice, dr. Gardner je predstavio publici istoriju, poreklo i razvoj kiropraktike, kao i svoje lično iskustvo i razvoj koji su ga naveli na bavljenje ovom profesijom. On je takođe objasnio kako se kiropraktika dopunjuje sa jogom kada se radi o brizi za naše telo, kako fizički, tako i mentalno.

Svi učesnici bili su u prilici da probaju deo tretmana kiropraktike kod Ričarda. Jedno je sigurno, prva radionica „Get balance“ potpuno je opravdala poverenje i ispunila očekivanja učesnika i nadamo se da će biti samo prva u nizu organizovanih radionica u Beogradu!

Ostavite odgovor