Danijela Vranić: U West Medic-u sam konačno rešila svoj problem

Danijela Vranić sa svojim problemom sa ramenom, nakon saobraćajne nesreće koju je doživela i neuspelih pokušaja rehabilitacije obratila se domu zdravlja West Medic i Vladanu Jovićeviću kako bi uspešno rešila probleme i oporavila se.

–  U dom zdravlja West Medic sam došla na preporuku doktora Čubrila, profesora fiziologije i fizijatrije, kod koga sam došla kako bih sredila svoju liniju. Sa njim sam imala odlične rezultate i njemu zaista verujem. Pre izvesnog vremena imala sam saobraćajnu nesreću, gde sam imala prelom ključne kosti rebara i na savet doktora Čubrila, koji me je uputio na doktora Vladana Jovićevića, došla sam u West Medic. Iako sam bila i hospitalizovana, ništa mi nije pomoglo da rešim problem koji je nastao prilikom udesa, rekla sam i doktoru Čubrilu da mi je West Medic poslednja stanica, ali sam dobila sam njegovo uverenje da treba da se opustim i da treba da verujem doktoru Vladanu Jovićeviću.

U domu zdravlja West Medic sam odmah dobila negu i tretman kakav sam očekivala, osim prijatnog ambijenta i osoblja, ceo tim odlično funkcioniše, dobijam puno korisnih saveta i tretmane koji mi rešavaju probleme koje imam.

Ono što je bitno, doktor Vladan tačno zna kako pristupiti problemu i kako da tretira povredu, jer ja sam inače osoba koja teško daje poverenje, a sa njim sam odmah osetila poboljšanje posle svake terapije. Posle svakog tretmana, koji iskrena da budem umeju da budu bolni, osećam se kao da letim, taj osećaj posle tretmana je neprocenjiv, momentalno olakšanje i poboljšanje. Od srca bih svima preporučila West Medic i doktora Vladana Jovićevića i njegov tim, koji stvarno izvanredno funkcionišu.

danijela-vranic-2Pronašla sam ono što sam tražila, nemam potrebe više da istražujem, oduševljena sam tretmanom i negom, a što je najvažnije i poboljšanjem koje osećam za jako kratko vreme – poručila je Danijela Vranić.

Njene dolaske u naš dom zdravlja iskoristili smo da je pitamo da li ona privatno vežba i kako održava svoju liniju:

– Svako treba da vežba, ali da vežbe prilagodi sebi, pogotovo zbog udesa kakav sam imala ne mogu da vežbam na svoju ruku, već pod nadzorom doktora Čubrila i doktora Vladana Jovićevića koji su za mene idealan tandem. Sve radim u saradnji sa njima i pod njihovim nadzorom. Ishrana je isto prilagođena tome da pravilno vežbam i dobijem energiju, jedem puno zeleniša, puno salata, u torbi imam uvek bananu ili badem, nešto za energiju. Stavljam akcenat da konzumiram puno limuna, jer je dobar za metabolizam, momentalno regeneriše. To je ono što meni prija. Nije dovoljno samo vežbati, mora se biti disciplinovan i nekada raditi ono što namenski prija. Posebno je važno da to bude dozirano i po preporuci lekara, ne treba raditi na svoju ruku, zaključuje popularna pevačica.

Ostavite odgovor